Maak kennis met de dynamische wereld van Customer Due Diligence.

Lees alles over het fast-paced vakgebied dat zich inzet om financiële criminaliteit te bestrijden. Van interviews met experts over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties, tot praktische opleidings- en salarisinformatie en artikelen om je eigen kennis bij te spijkeren. De Loyal Interim kennishub bevat alles rondom Customer Due Diligence voor zowel bedrijven als (aanstormend) CDD talent.

Featured artikelen & nieuws

De rol van CDD en KYC in de dynamische wereld van NFTs

De nieuwe ontwikkelingen rondom NFTs brengen financiële veligheidsrisico’s met zich mee, voor zowel particulieren als bedrijven. In dit artikel lees je alles over de risico’s, reguleringen en verwachte toekomst van NFTs, evenals de rol die Customer Due Diligence erin gaat spelen.

Lees het artikel >

5 belangrijke competenties van een goede CDD analist

Ben je benieuwd of een carrière in Customer Due Diligence bij jou past of wil je je vaardigheden verbeteren? Wij zetten de 5 belangrijkste competenties van een goede CDD analist voor je op een rijtje.

Lees het artikel >

Interview met Bob Janssen: “De risico’s van crypto blijven een black box voor veel bedrijven”

Met financiële criminelen die de laatste wetgeving altijd een paar stappen voor zijn, is een verscherpte focus op Customer Due Diligence (CDD) rondom crypto onmisbaar. Risico expert Bob Janssen neemt je mee in de ontwikkelingen van CDD in virtual assets.

Lees het artikel >

Kickstart je carrière

CDD Traineeship

Wil jij bij vooraanstaande organisaties in de bancaire en FinTech sector werken om financiële criminaliteit te bestrijden? Wij helpen je graag. Tijdens het traineeship CDD duik je in de wereld van Customer Due Diligence. We leiden je op, inspireren en motiveren jou om het beste uit jezelf te halen. Zodat je onmiddelijk sterk start in dit fast-paced vakgebied.

Bekijk de volgende startdatum en solliciteer direct. 
Lees meer
Wat verdient een CDD analist?

Het CDD analist salaris, transparant uitgelegd

Heb je interesse om te starten als CDD analist en ben je benieuwd wat je gaat verdienen? Het salaris van een CDD analist is afhankelijk van een aantal aspecten zoals werkervaring, opleiding en je dagelijkse verantwoordelijkheden. In dit artikel geven we je een indicatie van het salaris dat je kunt verwachten en transparantie in hoe dit is opgebouwd.

Lees meer
Een sterke start in Customer Due Diligence

De opleiding tot CDD analist

Customer Due Diligence is dynamisch, fast-moving en enorm relevant in de wereld van nu. Het is dan ook niet gek dat steeds meer (young) professionals de ambitie hebben om financiële criminaliteit te bestrijden als CDD analist. Maar welke opleiding heb je nodig om als succesvolle CDD analist aan de slag te gaan? Hier lees je alles over opleidingen, certificaten en de overgang naar een eerste opdrachtgever.

Lees meer

Customer Due Diligence analisten

Wat is CDD en waarom is het zo belangrijk?

Customer Due Diligence: het is term die je steeds vaker hoort. Ook bij Loyal Interim zie je vaak traineeships en vacatures voorbij komen op dit gebied. Maar wat is CDD eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk in de huidige wereld? Je leest er alles over in dit artikel.

Lees het artikel >

Wat doet een CDD analist?

CDD specialisten houden zich dagelijks bezig met het opsporen en bestrijden van financiële criminaliteit en helpen zo om een integere bedrijfsvoering te voeren. Maar wat doet een CDD analist precies? We leggen het je uit.

Lees het artikel >

8 redenen om CDD analist te worden

Twijfel je of een carrière in het fast-paced, uitdagende en interessante CDD vakgebied iets voor jou is? In dit artikel geven we je 8 redenen om CDD analist te worden.

Lees het artikel >