Business Unit Manager

Loyal Interim is een groeiende, dynamisch en jonge organisatie. Ben jij een natuurlijke leider, initiatiefrijk en ondernemend van aard? Staan loyaliteit en transparantie, de kernwaarden van onze organisatie, bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken wij jou!

Momenteel werken er meer dan honderdvijftig Loyals bij verschillende opdrachtgevers in Nederland. Jouw uitdaging als Business Unit Manager is onder andere het verder uitbouwen van ons klantenbestand binnen onze domeinen.

De functie

Als ervaren en gedreven Business Unit Manager ben je bij Loyal Interim verantwoordelijk voor het uitbouwen, doorontwikkelen, onderhouden en aansturen van een Business Unit. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor de P&L van het team en de koers die jullie willen gaan varen. 
 
In beginsel voeren commerciële werkzaamheden de boventoon om aan de klantkant onze exposure te vergroten. Je signaleert commerciële kansen op de markt, vindt binnen je netwerk ingangen bij diverse instellingen en zet kansen om in opdrachten voor onze Loyals. Daarnaast manage je een team van  accountmanagers, peoplemanagers en recruiters. 

Wat bieden we?

Een leuke baan!

Je draagt bij aan het succes van Loyal Interim. Je krijgt de ruimte om echt het verschil te maken en mee te bouwen aan zichtbare resultaten in een leerzame en afwisselende functie bij een snelgroeiend bedrijf.

We vieren onze successen dagelijks tijdens de lunch, op de wekelijkse vrijmibo en met verschillende jaarlijkse evenementen.

Lekkere werksfeer

We ontmoeten elkaar graag op ons dynamische kantoor in Den Bosch, maar zijn hybride ingericht. Thuiswerken waar dat handig of nodig is, kan gewoon. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid binnen een ondernemende omgeving waarbij je altijd op je collega’s kunt bouwen en veel van elkaar kunt leren.

We hebben een jong en ambitieus team dat hard werkt, maar ook regelmatig in is voor een pingpongtoernooitje.

Goede arbeidsvoorwaarden

Een boven marktconform salaris, NS Business Card / Leaseauto, laptop en telefoon van de zaak zijn vanzelfsprekend. Haal je je doelen? Dan belonen we je daar natuurlijk voor met een bonus en een winstdeling van jouw team. Hoe beter je presteert, des te meer bonus die je ontvangt. Hier stellen we geen limiet aan.

Functie eisen

Opleiding

HBO of WO-diploma.

Ervaring

Je hebt ervaring in de wereld van arbeidsbemiddeling (uitzenden, detachering of werving & selectie). Heb je ook ervaring in overheidsland en met aanbestedingen? Dan is dat een absolute pré!

Karakter

Dynamisch, enthousiast, een teamspeler en een zelfstarter met veel energie. Met jouw hands-on mentaliteit ga je voorop in de strijd. Kan niet bestaat niet!

Competenties

Je kan goed presteren onder druk en denkt in oplossingen en kansen.

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.