Onze verhalen

Wie zijn wij? Waar staan we voor? Waarom is het zo leuk om voor Loyal Interim te werken? Onze verhalen spreken voor zich. Van opdrachtgever tot nieuwe Loyal en onze CEO: iedereen komt hier aan het woord. Veel leesplezier.

04/14 12:48

Blog van Roel ter Horst

Lees hier de blog van Roel! Roel is gestart als Junior Business Controller bij Loyal Interim en vertelt kort over zijn verleden, heden en toekomstvisie!

Lees verder

04/12 15:37

Open zijn over wie wat verdient. Logisch toch?

Het wetsvoorstel van de Europese Commissie waarin binnen nu en twee jaar bedrijven verplicht worden om volledig transparant te zijn over de beloning van medewerkers is onlangs gepresenteerd. Het ondernemershart van Ruud ging hier sneller van kloppen. Lees in deze blog waarom!

Lees verder

04/02 12:39

Blog van Simon Albarda

Lees hier de blog van Simon! Simon start als Commercieel Manager bij Loyal Interim en vertelt kort over zijn verleden, heden en toekomstvisie!

Lees verder

03/26 11:46

Blog van werkstudent Tom

Tom is werkzaam binnen Loyal Interim en houdt zich bezig met het coördineren van contact met studie- en studentenverenigingen. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan de blog!

Lees verder

02/02 13:30

Blog van Jan Laurens

Commercieel manager Jan Laurens vertelt over zijn toekomst bij Loyal Interim!

Lees verder

01/08 12:55

Blog van Yke

Commercieel directeur Yke vertelt over zijn toekomst bij Loyal Interim!

Lees verder

12/14 13:14

Blog van Naomi

Collega Naomi vertelt over haar ervaringen en groei binnen Loyal Interim.

Lees verder

11/20 17:06

De weg naar onze Gouden Gazelle 2020!

Wauw! Dit jaar wint Loyal Interim de Gouden Gazelle 2020. Ruud, oprichter van Loyal Interim, vertelt wat zijn eerste reactie was!

Lees verder

11/20 15:42

Blog van Simon Suesan

Wij spraken Simon Suesan over zijn ervaringen en ondernemerschap. Ervaringen zoals het zien en herkennen van studenten die na hun studeren in een zwart gat vallen. Moeilijke keuzes betreft hun toekomst moeten gemaakt worden, maar waar baseer je die nou op?

Lees verder

10/08 15:57

Blog van Arianne

Een van onze Loyals – Arianne – vertelt hoe het is om te werken in een virtueel team nu we voorlopig met z’n allen vanuit huis werken.

Lees verder