Blog van Zakaria

Interim Professional aan het woord: Ervaring met het werken via Loyal Interim.

Hi! Ik ben Zakaria. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Daarnaast ben ik al jaren werkzaam bij de Rabobank. Ik ken Ruud, de directeur van Loyal Interim, doordat wij ooit collega’s waren op een project rentederivaten bij de Rabobank. Destijds was Ruud druk met het opzetten van Loyal Interim, en sprak hij iedereen aan met verhalen over zijn nieuwe concept. Uiteindelijk, bij de lancering van Loyal Interim heb ik hem mijn vertrouwen gegeven en ben ik overgestapt om te werken voor Loyal Interim.

Natuurlijk heb ik een andere dynamiek met Loyal Interim dan een gemiddelde Interim Professional, omdat ik Ruud persoonlijk ken. Maar ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf! Een belangrijk voordeel vind ik dat de beloning bij Loyal Interim op een eerlijke manier gaat, vergeleken met andere detacheerders. Ik ken veel jongens die bij andere detacheerders zaten, maar toen ze hoorden van Loyal Interim, gelijk enthousiast waren en wilden overstappen.

“Ik ken veel jongens die bij andere detacheerders zaten, maar toen ze hoorden van Loyal Interim, gelijk enthousiast waren en wilden overstappen.”

Daarnaast denk ik dat de waardering die Loyal Interim uitspreekt erg belangrijk is. Hier hoort ook de laagdrempeligheid van Loyal bij. Je hebt goed contact met de medewerkers en doordat dit vaak jonge mensen zijn, zit je ook goed op niveau met elkaar. Ook de laagdrempeligheid van deze groeiende organisatie en het gehele informele wat daarbij hoort vind ik heel fijn werken. Er wordt altijd snel gereageerd en snel een oplossing bedacht als dat nodig is.

Telkens een andere opdracht krijgen, om zo niet in een sleur van werk te komen werkt voor mij heel prettig. Om 20 jaar bij dezelfde werkgever, in dezelfde baan werkzaam te moeten zijn lijkt me niks. Daarom wil ik ook in de toekomst graag bij Loyal Interim blijven werken. Ik heb om het jaar, of om de 2 jaar wel iets anders nodig. Bij de opdracht waar ik nu werkzaam ben zit ik ondertussen wel al 5 jaar, maar heb ik telkens een andere rol. Eerst was ik bijvoorbeeld coördinator rentederivaten voor een lange periode, en momenteel ben ik werkzaak als contact manager rentederivaten. Die afwisseling maakt het heel leuk. Tot slot hebben we ook een heel leuk team, wat natuurlijk belangrijk is!


Ben jij ook geïnteresseerd bij Loyal Interim te komen werken? Neem dan vooral contact op door te mailen naar recruitment@loyalinterim.nl of te bellen naar 088 1942 444

04/16 12:30

Blog van Ruud Robeerst

Ruud Robeerst - Bedenker van het concept vertelt over de oprichting van Loyal Interim.

Lees verder

04/16 12:30

Blog van Eric Joha

Wij spraken Eric Joha over 'agile werken', een manier van denken, werken en organiseren.

Lees verder

04/16 12:30

Blog van Arianne

Een van onze Loyals - Arianne - vertelt hoe het is om te werken in een virtueel team nu we voorlopig met z'n allen vanuit huis werken.

Lees verder