Blog van Yke

Maak kennis met onze nieuwe commercieel directeur Yke!

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Yke, 39 jaar, geboren en getogen Fries die via Groningen en Amsterdam in Naarden is beland. Daar woon ik samen met Linda en onze zoons Hidde, Guus en Tom. Ik hoop dat andere mensen mij omschrijven als Loyaal, Enthousiast en Echt. Naast mijn werk bij Loyal en de fulltime baan thuis met drie kids hou ik ervan om op de fiets te stappen (corona dingetje) en lekker een rondje te fietsen. Of het nu de racefiets of de mountainbike is, beide brengen mij rust en plezier. Maar ook lekker eten en gezelligheid met vrienden zijn een welkome vorm van ontspanning! 

Verleden werk

De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt binnen de arbeidsbemiddeling. Hier heb ik ontdekt dat ik het eigenlijk waanzinnig leuk vind om met mensen aan de slag te gaan, mensen te helpen in het maken van keuzes in carrières en mensen te zien ontwikkelen.

Heden werk

Sinds januari ben ik begonnen bij Loyal Interim, een jonge ambitieuze club met veel perspectief en een onderscheidende propositie. We bieden volledige transparantie in detachering. Als commercieel directeur mag ik de organisatie verder helpen in de groei ambities. Hier komen voor mij tien jaar ervaring samen en ligt er voor mij een prachtige uitdaging!

“Ik word heel blij van energieke mensen om mij heen, mensen met ambitie.”

Toekomst

Hoe gaaf zou het zijn als Loyal Interim straks de Go To partij is voor zowel specialisten als klanten. Wanneer we de wereld transparanter en opener maken weten klanten en specialisten altijd waar ze aan toe zijn en waar ze voor betalen. Een eerlijke beloning voor allemaal, zonder gedoe en volledig ontzorgd!

Energie

Ik word heel blij van energieke mensen om mij heen, mensen met ambitie. Daarnaast word ik blij van succes. En dat succes dan vieren, met z’n allen! Want succes leidt tot plezier!

01/08 12:55

Blog van Ruud Robeerst

Ruud Robeerst - Bedenker van het concept vertelt over de oprichting van Loyal Interim.

Lees verder

01/08 12:55

Blog van Naomi

Collega Naomi vertelt over haar ervaringen en groei binnen Loyal Interim.

Lees verder

01/08 12:55

Blog van Vivian

Onze Recruitment Coördinator vertelt over haarzelf en haar werkzaamheden bij Loyal Interim.

Lees verder