Blog van werkstudent Tom

Hi, leuk dat je mijn blog leest! 

Ik ben Tom McAllister, 22 jaar oud en nu inmiddels al 2 jaar werkzaam bij Loyal Interim. Al is Loyal Interim in ‘s-Hertogenbosch gevestigd woon ik zelf in Tilburg. Een paar jaar geleden ben ik van Utrecht naar Tilburg verhuisd om te gaan studeren aan Tilburg University. Na twee jaar studeren was het tijd voor een nieuwe uitdaging waar ik wat van kon leren. Via een vriend van mijn studentenvereniging ben ik toen bij Loyal Interim terechtgekomen. In het dagelijks leven houd ik mij vooral bezig met hockey, lezen, en gezellig terrassen met vrienden (wat door de corona situatie nu helaas via zoom plaatsvindt). 

Het begin

Mijn eerste functie binnen Loyal Interim was (het zal je niet verbazen); Recruiter. Ervaring als E-recruiter had ik al opgedaan bij een ander bedrijf, maar deze nieuwe functie bij Loyal Interim gaf mij veel meer vrijheid. Vanaf mijn eerste werkdag werd mij veel verantwoordelijkheid en ruimte gegeven om zelf de kneepjes van het vak uit te vogelen. Dit gepaard met goede begeleiding maakte het uitdagende inwerkproces een goede ervaring. Vervolgens heb ik deze functie anderhalf jaar mogen vervullen en meerdere keren de blijdschap mogen ervaren wanneer je de juiste persoon aan de juiste vacature matcht! 

Vanaf mijn eerste werkdag werd mij veel verantwoordelijkheid en ruimte gegeven om zelf de kneepjes van het vak uit te vogelen. Dit gepaard met goede begeleiding maakte het uitdagende inwerkproces een goede ervaring.

Huidige functie 

Sinds januari mag ik een andere functie bekleden binnen Loyal Interim, namelijk; Coördinator Studie- en Studentenverenigingen. Veel van onze loyals zijn young professionals – net afgestudeerde studenten die staan te popelen om hun stempel op de arbeidsmarkt te drukken. Om hen te bereiken heeft Loyal Interim de afgelopen jaren contact gelegd met studie- en studentenverenigingen om een samenwerking aan te gaan. In kort houd dit in dat wij onze expertise verlenen aan verenigingen door bijvoorbeeld CV- & LinkedIn-workshops te geven voor studenten. In ruil daarvoor leggen wij contact met ambitieuze studenten die via ons hun eerste stappen op de arbeidsmarkt kunnen zetten.

Aankomend jaar willen we de samenwerkingen met verenigingen nog meer uitbreiden, om zo nog meer young professionals te helpen met hun zoektocht op de arbeidsmarkt.


Toekomstperspectief

Afgelopen jaren hebben wij bij Loyal Interim ons netwerk vergroot door steeds meer samenwerkingen aan te gaan met verschillende verenigingen. Aankomend jaar willen we dat nog meer uitbreiden, om zo nog meer young professionals te helpen met hun zoektocht op de arbeidsmarkt. Daarnaast zullen wij onze kennis delen op meerdere carrière evenementen, waaronder de Tilburg Career Days. 

Ben jij lid van een studie- of studentenvereniging en wil jij jouw kennis met mij delen? Of wil je meer weten over een samenwerking met Loyal Interim? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen via tom@loyalinterim.nl.

03/26 11:46

Blog van Jan Laurens

Commercieel manager Jan Laurens vertelt over zijn toekomst bij Loyal Interim!

Lees verder

03/26 11:46

Blog van Naomi

Collega Naomi vertelt over haar ervaringen en groei binnen Loyal Interim.

Lees verder

03/26 11:46

Blog van Ruud Robeerst

Ruud Robeerst - Bedenker van het concept vertelt over de oprichting van Loyal Interim.

Lees verder

03/26 11:46

Blog van Vivian

Onze Recruitment Coördinator vertelt over haarzelf en haar werkzaamheden bij Loyal Interim.

Lees verder