Blog van Vivian

Even voorstellen: Recruitment Coördinator Vivian!

Wie ben je?

Ik ben Vivian, 28 jaar en woon inmiddels al weer 10 jaar in Den Bosch, bijna een échte Bosschenaar dus! Ik ben coördinator van het recruitment team binnen Loyal Interim. Voordat ik bij Loyal Interim kwam werken heb ik verschillende functies gehad, maar altijd binnen de recruitment branche. Van vrij commerciële tot meer coachende rollen. Hierdoor werd voor mij duidelijk dat het coachende aspect hetgeen is waar ik mijn focus op wil leggen de komende jaren. Ik ben inmiddels al vrij ervaren met het recruitment vak en ik vind het leuk om anderen hiermee kennis te laten maken, te enthousiasmeren en mijn kennis te delen. Ook het kandidaat contact vind ik erg leuk, en hier krijg ik veel energie van. Met name het stapje verder gaan dan alleen het recruiten, en kijken waar mensen echt energie van krijgen en waar hun ambities liggen. Als je dan een match weet te maken, heb je ze niet alleen kunnen plaatsen maar ook echt kunnen helpen. Het maken van impact, dat is waar je als recruiter het verschil maakt.

Hoe ben je bij Loyal terecht gekomen?

Eigenlijk heel grappig, 1 van de werkstudenten heeft ooit een bekende van me benaderd voor een functie die voor haar niet interessant was, maar wat mogelijk wel bij mij paste. Ik werd getipt door deze vriendin en zodoende!

Wat zijn je werkzaamheden?

Ik stuur het recruitment team aan. Daarnaast rapporteer ik de KPI’s richting de directie, ben ik het eerste aanspreekpunt voor de recruiters en zorg ik dat het proces van voorstellen tot het in dienst treden zo soepel mogelijk verloopt. Tot slot ben ik ook contactpersoon van een 40-tal interimmers die momenteel voor ons werkzaam is.

Heb jij een specifieke manier van werken?

In het begin wil ik zo veel mogelijk uitleggen zodat alle aandacht en energie er is, en daarna wil ik mensen zelf laten zwemmen. Ik laat ze niet verdrinken maar ik vind het wel belangrijk dat je zelf aan de slag gaat en tegen dingen aan gaat lopen. Van kleine foutjes leer je. Mensen mogen hier fouten maken en dat moeten ze ook weten. En als iemand mij een vraag stelt, ga ik deze vragen na een tijdje ook teruggooien: ‘Hoe denk je dat je het zelf zou doen?’. Dit is meer om de gedachtegang bij iedereen erin te krijgen. Waarom doen we de dingen die we doen? Mensen niet inwerken als een robot, maar het inzicht creëren om zelf te snappen waarom we dingen doen zoals we ze doen.

Wat is je eerste indruk van Loyal interim?

Het is een hartstikke jong en dynamisch bedrijf. Vandaag kunnen we weer processen anders doen dan een week geleden en die inbreng en verandering is heel tof om onderdeel van te zijn. Je merkt dat het de afgelopen jaren echt met een groeispurt uit de grond is geknald. Loyal is toe aan de volgende stap en dat is onder andere waarom ik hier ben begonnen, om ervoor te zorgen dat recruitment naar “the next level” gaat, samen met het team.

Waarvan krijg je binnen je werk de meeste energie?

Jong talent zien groeien. Als mensen hier binnenkomen, en ze krijgen de juiste tools aangereikt, om ze dan uiteindelijk te zien vliegen, binnen het vak recruitment. Het allermooiste vind ik dan ook als ze míj betrappen op iets wat ik beter of anders had kunnen doen. Als iemand genoeg zelfvertrouwen heeft door eigen kennis en kunde om te corrigeren, dan snap je waar je mee bezig bent.

Ben jij ook geïnteresseerd bij Loyal Interim te komen werken? Neem dan vooral contact op door te mailen naar recruitment@loyalinterim.nl of te bellen naar 088 1942 444!

03/06 10:34

Blog van Ruud Robeerst

Ruud Robeerst - Bedenker van het concept vertelt over de oprichting van Loyal Interim.

Lees verder

03/06 10:34

Blog van Bas Smits

Eventmanager Bas Smits vertelt hoe hij omgaat met alle ontwikkelingen in tijden van Corona.

Lees verder

03/06 10:34

Blog van Zakaria

Een van onze Loyals - Zakaria - vertelt over zijn ervaring met Loyal Inteirm.

Lees verder