Blog van Simone

Hi! Ik ben Simone. Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam als HR Business Partner bij Loyal Interim en de volgende vijf dingen zou je sowieso over mij moeten weten:

  • Ik woon in het mooie in Noord-Limburg, in een klein plaatsje dat Melderslo heet. Hier ben ik geboren en getogen;
  • Een kookreis naar Puglia, Italië, staat bovenaan mijn bucketlist;
  • Mijn favoriete cocktail is een Mojito;
  • Ik vind drop lekkerder dan chocolade; 
  • Mijn guilty pleasure is het liedje The Riddle (en dan bij voorkeur de versie van Gigi D’Agostino). 

Terug van weggeweest

Al tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest bij Loyal Interim. De functie van E-Recruiter sloot namelijk perfect aan bij mijn studies HR en Arbeidsrecht. Na mijn afstuderen ben ik teruggekomen in de rol van HR Business Partner. 

Het mooie aan deze rol is dat ik zowel operationeel als strategisch HR-praktijken kan uitvoeren. Mijn werkzaamheden variëren daarom ook van het uitzetten van ontwikkel- en opleidingsbehoeftes tot de onboarding van nieuwe Loyals en het beheren van personeelsdossiers. De groeiambities van Loyal Interim maken dat iedere Loyal zich maximaal kan ontwikkelen. Dit maakt Loyal Interim, zeker vanuit HR-perspectief, een zeer aantrekkelijke plek om te werken.

Loyal Interim in 2022

Het samengaan van Loyal IT (voorheen PHIND) en Loyal Interim heeft ervoor gezorgd dat we in een rap tempo zijn gegroeid. Het jaar 2022 zal daarom met name in het teken staan van door ontwikkelen en verder groeien. 

Loyal Interim wil de állerbeste werkgever zijn en hoewel onze Loyals ons beoordelen met een 8,6, kan het altijd beter! Om die reden gaan we in het nieuwe jaar volop focussen op het aanbieden van opleidingen, coachingstrajecten en organiseren we supergave activiteiten voor onze Loyals. 

Daarnaast zal onze Loyal Journey (het onboardingstraject wanneer je bij ons in dienst treedt) verder geoptimaliseerd worden, hopen we veel nieuwe Loyals aan ons te kunnen binden en gaan we nog meer mensen enthousiasmeren over ons model en onze werkwijze. Heel veel om naar uit te kijken dus!

Lijkt Loyal Interim je een gaaf bedrijf om voor te werken? Stuur dan een e-mail naar HR@loyalinterim.nl zodat we binnenkort een (digitaal) kopje koffie kunnen drinken. Tot snel?!

11/25 13:08

Blog van Julia

Dit is Julia! Fulltime recruiter binnen de business unit financiële dienstverlening bij Loyal Interim. Lees in haar verhaal over haar werkzaamheden bij Loyal!

Lees verder

11/25 13:08

Wat zijn de sterke voordelen van gedetacheerd worden via Loyal Interim?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en sta je open om bij Loyal Interim aan de gang te gaan? Lees dan nu waarom dat een perfect idee is!

Lees verder

11/25 13:08

Open zijn over wie wat verdient. Logisch toch?

Het wetsvoorstel van de Europese Commissie waarin binnen nu en twee jaar bedrijven verplicht worden om volledig transparant te zijn over de beloning van medewerkers is onlangs gepresenteerd. Het ondernemershart van Ruud ging hier sneller van kloppen. Lees in deze blog waarom!

Lees verder