Blog van Niek Minkels

Een bijbaan als basis voor succes!

“Hi! Mijn naam is Niek Minkels, ik ben 23 jaar en word momenteel opgeleid tot Junior Trader bij zuivelhandelaar Interfood BV. Hiervoor ben ik naast mijn studie ruim 2.5 jaar werkstudent geweest bij Loyal Interim. Na een periode als medewerker op Finance & Control, ben ik Coördinator van deze afdeling geworden.

Naast dat dit door alle contacten en zowel informele- als formele activiteiten een erg leuke periode is geweest, heb ik er ook veel geleerd wat ik in mijn huidige werkzaamheden gebruik!

Zo was het zowel een uitdaging als een must om gestructureerd en planmatig alle taken van de Finance-afdeling te coördineren. Het behouden van controle over doorlopende zaken als salarisberekeningen en screeningen vereisten immers een goede planning. Door deze opgedane ervaring, heb ik nu een beter overzichtsvermogen ontwikkeld, waardoor ik nu beter ben in het overzichtelijk houden van complexe werkzaamheden.

“Door deze opgedane ervaring, heb ik nu een beter overzichtsvermogen ontwikkeld, waardoor ik nu beter ben in het overzichtelijk houden van complexe werkzaamheden.”

Daarnaast heb ik mijn communicatieve vaardigheden sterk verbeterd. Door een van Loyal’s voornaamste speerpunten om oprecht en transparant in verbinding te staan met de interim professional, was ik iedere dag veelvuldig in contact met verschillende medewerkers. Dit heeft er zeker toe geleid dat ik erg open en ontspannen sta in het contact met mijn internationale leverancier- en klantenpakket binnen mijn huidige werkzaamheden.

Tenslotte heeft mijn tijd bij Loyal Interim mij geleerd dat met een hoge dosis eagerness en inzet je ver kunt reiken. De bekroning met een FD Gazellen Award onderstreept hoe een ambitieus en gedreven team zich als individuen en als bedrijf samen heeft kunnen ontwikkelen in de detacheringsbranche. Dit heeft mijn keuze des te makkelijker gemaakt om een niet voor de hand liggende stap te maken; ik weet namelijk zeker dat ik ook in een commerciële rol in de zuivelindustrie mezelf verder zal gaan ontplooien!”

Wij wensen wij Niek heel veel succes bij Interfood BV!

Wil jij ook een verhaal delen over een manier van werken, of een ander inspirerend onderwerp? Laat het ons dan vooral weten. Met jouw verhaal ben je weer een inspiratiebron voor anderen.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met puck@loyalinterim.nl!

09/04 11:57

Blog van Arianne

Een van onze Loyals - Arianne - vertelt hoe het is om te werken in een virtueel team nu we voorlopig met z'n allen vanuit huis werken.

Lees verder

09/04 11:57

Blog van Bas Smits

Eventmanager Bas Smits vertelt hoe hij omgaat met alle ontwikkelingen in tijden van Corona.

Lees verder

09/04 11:57

Blog van Vivian

Onze Recruitment Coördinator vertelt over haarzelf en haar werkzaamheden bij Loyal Interim.

Lees verder