Blog van Julia

Hi! Ik ben Julia, 21 jaar en sinds kort woon ik samen met mijn vriend in het mooie Berghem. Naast mijn werk als Recruiter sport ik graag, speel ik piano en gitaar én ben ik altijd te porren voor een spelletjesavond en een feestje.

Afgestudeerd, en nu?!

Na 4 jaar Facility Management te hebben gestudeerd, besloot ik in augustus om op zoek te gaan naar een baan. Na wat research vond ik geen bijpassende baan, maar vond de baan mij! Ik werd benaderd door Loyal Interim en was meteen nieuwsgierig naar de organisatie. Mijn enige twijfel was of het bedrijf niet te formeel was, gezien de focus op verschillende sectoren zoals de financiële dienstverlening en de overheid.

Ik voelde me meteen thuis en onderdeel van het team. ‘Hier zie ik mezelf wel rondlopen’, dacht ik. 

Waarom ik voor Loyal Interim heb gekozen

Na afloop van mijn eerste gesprek bleek al snel dat de sfeer allesbehalve (te) formeel is. Er was gezelligheid op de werkvloer en mijn sollicitatiegesprek was ontspannen en laagdrempelig; precies wat ik hoopte. 

Hoe mijn werkzaamheden er precies uit zouden zien en wat de functie precies zou inhouden vond ik nog lastig om goed te kunnen inschatten. Om die reden werd ik uitgenodigd voor een meeloopdag. Naast dat dit een concreet beeld gaf, was dit ook meteen wat mij overtuigde om aan de slag te gaan bij Loyal Interim. Ik voelde me meteen thuis en onderdeel van het team. ‘Hier zie ik mezelf wel rondlopen’, dacht ik. En zo startte ik drie weken na mijn afstudeerperiode bij dit mooie bedrijf.

Mijn rol als Recruiter

Afgelopen september ben ik gestart als fulltime Recruiter binnen de business unit financiële dienstverlening. Naast het zoeken en benaderen van kandidaten, liggen mijn verantwoordelijkheden ook bij het voorstellen van Loyals binnen mijn business unit en het beheren van mijn eigen kandidatenportefeuille. Mijn dag bestaat uit bellen, mailen en regelen en ik zit dan ook geen moment stil. Dat maakt dit werk gevarieerd en uitdagend!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we jou kunnen bieden bij Loyal Interim? Ik ga graag het gesprek met je aan! Je kunt me bereiken via 06 82091100 of stuur een e-mail naar julia@loyalinterim.nl.

10/20 14:47

Blog van Tessa

Dit is Tessa! Fulltime recruiter overheid bij Loyal Interim. Lees in haar verhaal over haar werkzaamheden bij Loyal!

Lees verder

10/20 14:47

Loyal Interim acquireert PHIND om groei te versnellen

Loyal Interim & PHIND bundelen hun krachten. Lees hier het persbericht!

Lees verder

10/20 14:47

Open zijn over wie wat verdient. Logisch toch?

Het wetsvoorstel van de Europese Commissie waarin binnen nu en twee jaar bedrijven verplicht worden om volledig transparant te zijn over de beloning van medewerkers is onlangs gepresenteerd. Het ondernemershart van Ruud ging hier sneller van kloppen. Lees in deze blog waarom!

Lees verder