Blog van Jan Laurens

Wie ben ik? 

Hi! Ik ben Jan Laurens Dalhuisen, 33 jaar en woonachtig in Berghem samen met mijn vrouw Aniek. We hebben een spannende en leuke tijd voor de boeg; er is een dochter op komst in maart waar wij ontzettend naar uitkijken! Wij houden van de natuur en wonen nu ook lekker landelijk op de boerderij, waar we er regelmatig samen op uit gaan voor een wandeling met de honden in de polder en de bossen. Verder ben ik regelmatig aan het sporten en vind je mij in de zomer vooral terug op het water als echte watersport fanatiekeling. In de winter sta ik graag op mijn snowboard in de Oostenrijkse bergen samen met mijn vrienden.  

Verleden werk 

In mijn carrière ben ik vrij jong begonnen als zelfstandig ondernemer en heb ik mijzelf sindsdien altijd begeven binnen de arbeidsbemiddeling. Hier heb ik zodoende een sterk netwerk weten op te bouwen in de afgelopen 10 jaar. Hieruit is wel gebleken dat het recruitment vakgebied enorm goed bij mij past en ik daar veel energie van krijg. Ik vind het hartstikke leuk om met mensen in contact te staan, hen te kunnen adviseren en met elkaar te werken aan een mooie toekomst.  

“Waar ik de meeste energie van krijg is van de mensen om mij heen. Ambitieuze mensen met een enorme dosis enthousiasme die er samen alles aan doen om successen te behalen en deze samen te vieren!”

Heden werk 

Met de overstap naar Loyal Interim heb ik een vliegende start van het jaar weten te realiseren! In mijn ogen is dit een ambitieuze organisatie die met de kernwaarden en de enthousiaste en hardwerkende mensen aan boord alle facetten in handen heeft om de beste detacheerder van Nederland te worden! In de rol van commercieel manager ben ik van plan om met mijn kennis en ervaring waarde toe te voegen aan Loyal Interim en samen met het hele team de groei verder uit te breiden en het transparante concept van Loyal Interim verder uit te dragen in de markt. 

Toekomst 

Het is hartstikke mooi om mee te denken en te werken aan de toekomst van Loyal Interim en de interim professionals, de Loyals! Waarbij het belangrijk is dat zij zich oprecht thuis voelen en we samen werken aan een transparant model binnen de arbeidsbemiddeling, zowel in onderlinge communicatie als in beloning! 

Energie 

Waar ik de meeste energie van krijg is van de mensen om mij heen. Ambitieuze mensen met een enorme dosis enthousiasme die er samen alles aan doen om successen te behalen en deze samen te vieren! Ik kijk uit naar de komende jaren! 

02/02 13:30

Blog van Eric Joha

Wij spraken Eric Joha over 'agile werken', een manier van denken, werken en organiseren.

Lees verder

02/02 13:30

Blog van Simon Suesan

Wij spraken Simon Suesan over zijn ervaringen en ondernemerschap. Ervaringen zoals het zien en herkennen van studenten die na hun studeren in een zwart gat vallen. Moeilijke keuzes betreft hun toekomst moeten gemaakt worden, maar waar baseer je die nou op?

Lees verder

02/02 13:30

Blog van Ruud Robeerst

Ruud Robeerst - Bedenker van het concept vertelt over de oprichting van Loyal Interim.

Lees verder