Blog van Evelien

Interim Professional aan het woord: Persoonlijk contact.

Mijn naam is Evelien Smit, 22 jaar oud. Ik ben sinds afgelopen augustus een afgestuurd opsporingscriminoloog en kon in september meteen beginnen als CDD-analist bij Rabobank Utrecht. Tijdens mijn afstuderen ben ik via LinkedIn benaderd door Loyal Interim en heb de eendaagse CDD-training bij ze gevolgd. Ik had voordat ik ging beginnen bij de Rabobank nog geen goed beeld van wat een CDD-analist was en wat mijn werkzaamheden zouden gaan inhouden. Achteraf zie ik dat veel dingen die we daar besproken hadden nu ook tegenkom in mijn dagelijkse werkzaamheden. De cursusdag was een goede introductie om te zien waar CDD-analisten zich mee bezighouden, waar je op moet letten en alle theorie hier achter. Ik ben blij dat deze training door Loyal Interim werd aangeboden en dat ik hier kosteloos aan kon deelnemen!

Het werk bij Rabobank Utrecht bevalt enorm goed. Ik heb leuke collega’s, het is divers werk en het gaat tot nu toe goed. Ik heb het goed naar mijn zin!

Ook het werken voor Loyal Interim bevalt mij goed! Ik heb tot nu toe nog geen enkel nadeel gevonden. Het is fijn dat je een contactpersoon hebt waar je altijd met al je vragen naar toe kan. Er wordt echt naar je geluisterd, je krijgt snel antwoord en je wordt ook serieus genomen. Dit bevalt goed. Nadat ik was aangenomen, ben ik bij Loyal Interim op kantoor geweest ter kennismaking en om het transparante verdienmodel uitgelegd te krijgen. Alles werd stap voor stap behandeld, zodat het voor mij duidelijk was wat en waarom ik ging verdienen. Daarnaast vind ik het een groot pluspunt dat er veel jonge medewerkers zijn binnen Loyal interim. Het voelt alsof je contact hebt met je leeftijdsgenoten. Dit vind ik fijn, omdat ik het idee heb dat zij ook weten waar ik sta.

“Het is fijn dat je een contactpersoon hebt waar je altijd met al je vragen naar toe kan.”

Wat betreft mijn toekomstplannen: voor nu heb ik geen specifieke toekomstplannen, ik zit hier voorlopig helemaal prima, en we zullen we zien wat de toekomst brengt! Ik vind Loyal Interim in ieder geval een fijn detacheringsbureau.

Ben jij ook geïnteresseerd bij Loyal Interim te komen werken? Neem dan vooral contact op door te mailen naar recruitment@loyalinterim.nl of te bellen naar 088 1942 444!

03/30 13:31

Blog van Vivian

Onze Recruitment Coördinator vertelt over haarzelf en haar werkzaamheden bij Loyal Interim.

Lees verder

03/30 13:31

Blog van Jasper Scholten

Jasper Scholten vertelt over veel gestelde vragen rondom de millenialthemathiek.

Lees verder

03/30 13:31

Blog van Jorn

Een van onze Loyals - Jorn - vertelt over zijn ervaring met het starten van een nieuwe baan in tijden van Corona.

Lees verder