Hi there!

Helpen jouw skills Loyal Interim naar een hoger niveau te tillen? Wil jij onderdeel zijn van een groeiende, dynamische en jonge organisatie en ben jij ijzersterk in het onderhouden en uitbouwen van relaties? En zijn acquisitie en onderhandelen voor jou een sport? Dan zoeken wij jou!

Wie ben jij?

Als accountmanager bij Loyal Interim ben je verantwoordelijk het contact leggen met bestaande én nieuwe klanten en zorg je dat kansen ook daadwerkelijk benut worden. Jij werft mooie opdrachten voor onze Loyals binnen jouw focusdomein en benadert actief potentiële samenwerkingspartners voor het opbouwen van een kwalitatief klantenbestand.

Als onderdeel van de service die wij aan onze klanten bieden, zorg jij ervoor dat het proces soepel verloopt en creëert daarmee blije klanten. Ook denk je actief met onze klanten mee over oplossingen voor bijvoorbeeld capaciteitsvraagstukken.

Je bent ondernemend en hebt een winnaarsmentaliteit. Je bent niet bang om een extra stap te zetten om je doelen niet alleen te halen, maar juist te overtreffen. Met de juiste ambitie en competenties kun jij over een tijdje verantwoordelijk worden over jouw eigen unit.

Wie zijn wij?

Loyal Interim is een innovator en vernieuwer binnen de detacheringswereld. Geboren vanuit de onvrede dat deze markt deze markt niet transparant. Loyal Interim gelooft dat transparantie centraal staat in de toekomst van modern werkgeverschap. Wij hebben daarom een uniek concept waarbij radicale transparantie en wederzijdse loyaliteit centraal staan. Mede door onze visie gaan we als een raket waardoor organisaties als ING, Belastingdienst en Jumbo professionals inhuren via ons. We zijn van plan om aankomende tijd van 140 naar 500 professionals te groeien.

Wat bieden we?

Een leuke baan!

We bieden je een uitdagende kans om bij te dragen aan het succes van Loyal Interim. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daar staat ook een goed salaris, veel vrijheid en flexibiliteit tegenover. Je bent niet bang om een extra stap te zetten om je doelen niet alleen te halen, maar juist te overtreffen.

Loyaliteit

Wij geloven in loyaliteit. Dit uit zich in verschillende vormen, maar belangrijk is de loyaliteit naar elkaar toe. Wij bieden een hecht en gedreven team dat voor elkaar door het vuur gaat. Naast inspanning geloven we ook sterk in ontspanning. Wij vieren onze grote en kleine successen dagelijks en sluiten iedere week af met een vrijmibo.

Goede begeleiding

Wij ontmoeten elkaar graag op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar zijn hybride ingericht. Thuiswerken waar dat handig of nodig is kan gewoon. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid binnen een ondernemende omgeving waarbij je altijd op je collega’s kunt bouwen en veel van elkaar kunt leren.

Functie eisen

Opleiding

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding;

Kennisgebied

Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
Je hebt ervaring in de wereld van detachering;

Jij

Je bent ondernemend, secuur en enthousiast;
Jij vindt het leuk om te werken in een dynamische omgeving.

Mindset

Je bent zelfstandig, gedreven en ambitieus. Daarnaast kun je goed presteren onder druk en ben je flexibel en accuraat.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door jouw motivatie en cv te mailen naar hr@loyalinterim.nl!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.