Over ons

Loyal Interim is ontstaan uit onvrede over de werkwijze van huidige detacheerders. Niet wij, maar de kandidaat hoort het geld te verdienen. Wij geloven er in dat dit leidt tot gemotiveerde en geschikte kandidaten voor de opdrachtgever die hun klus afmaken. 

Wij zien onszelf graag als een gentleman, we luisteren echt naar wat onze kandidaten en opdrachtgevers willen. Door actief feedback te vragen bij onze kandidaten, blijven we onze werkwijze en model constant verbeteren. 

Ons model

Voordat een kandidaat begint aan een opdracht, weet hij precies waar hij aan toe is. We hebben laten zien wat hij verdient, wat de werkgeverslasten zijn en wat onze marge is. Wij hanteren hierin 100% transparantie. Daarnaast hebben wij een overzichtelijk contract zonder kleine lettertjes, zo hanteren we bijvoorbeeld geen concurrentiebeding. 

Bemiddelingsvormen

Wij helpen kandidaten zowel aan vaste banen als tijdelijke projecten. Net wat de opdrachtgever op dat moment nodig heeft. Zoekt een opdrachtgever een vaste kracht, helpen wij met het werven en selecteren. Heeft een opdrachtgever een tijdelijke vervanger nodig, ondersteunen wij door te detacheren. Ook een hybride tussenvorm is mogelijk; deta-vast. Een opdrachtgever neemt een kandidaat tijdelijk op detacheerbasis in dienst en heeft na een jaar de mogelijkheid om de kandidaat kosteloos een vast contract aan te bieden. 

Meer informatie?