Voor kandidaten

Loyal Interim komt graag in contact met professionele kandidaten. 

Wij begrijpen dat een uitdagende baan of opdracht essentieel is, maar snappen ook dat randzaken het verschil kunnen maken. Wij houden daarom altijd in ons achterhoofd dat jij meer verdient! Zeven voorbeelden waarin wij het verschil maken. 

 

1. Je krijgt je verdiende loon

Je ontvangt een hoge vergoeding, wij rekeningen lage marges en reserveren alleen geld voor dingen die je daadwerkelijk gebruikt! 

2. Je ontvangt persoonlijke aandacht

Laagdrempelig contact met één vaste contactpersoon. Je bepaalt daarnaast zelf wanneer je bijvoorbeeld behoefte hebt aan een gesprek. 

3. Je profiteert van een transparante bedrijfsvoering

Je weet voordat je begint precies waar je aan toe bent. Alles is besproken, je weet precies wat je verdient en wat wij verdienen. 

4. Wij denken aan jouw toekomst

Wij houden in de gaten wanneer je opdracht stopt en of er een vacature vrijkomt. Zijn andere zaken nodig, van vervoer tot een WW-uitkering, dan helpen wij graag mee. 

5. Je hebt veel keuzemogelijkheden

Wij geloven in jouw professionaliteit! Je kan zelf kiezen of je behoefte hebt aan een opleiding, telefoon of (lease-)auto. 

6. Er staat altijd iemand voor je klaar

Jouw vaste contactpersoon is ook buiten werktijd bereikbaar voor vragen. Daarnaast word je niet van het kastje naar de muur gestuurt, maar worden jouw vragen proactief opgepakt. 

7. Je wil stiekem ook die leuke extra's 

Je vindt het ook leuk om soms een klein extraatje te ontvangen; een kerstpakket, een verjaardagscadeau, maar ook als je niets verwacht. 

 

Met alle plezier geven we je namen en telefoonnummers van verschillende kandidaten, zodat je hen kunt bellen en vragen waarom ze zaken met ons doen. 

CV uploaden