Interimmer worden

Werken als interimmer biedt veel voordelen. Zo kun je jouw expertise inzetten bij uitdagende opdrachtgevers, heb je veel vrijheid en kan het interimschap lucratief zijn. Een goede interimmer is ondernemend en durft risico's te nemen. Je weet immers nooit wat de toekomst zal brengen. Wij kunnen niet voor jou beslissen of werken als interirimmer iets voor jou is. We kunnen je wél de juiste begeleiding bieden. Zo maken we de stap naar het interimschap een stuk eenvoudiger. Oók als je net afgestudeerd bent!

Transparantie

Loyal Interim wil de interimwereld transparant maken. Veel interimmers ontvangen namelijk geen eerlijk uurtarief; een groot deel van wat hun opdrachtgever betaalt, gaat direct naar het interimbureau. De interimmer houdt uiteindelijk een stuk minder over dan een zelfstandige die dezelfde taken uitvoert. Wij brengen hier verandering in met een oprecht en transparant verdienmodel. Als je via ons aan de slag gaat betaal je een eerlijke fee die in verhouding staat tot het werk dat wij verrichten, ook een fee die wij direct duidelijk communiceren.

Na je studie

Loyal Interim staat ook nadrukkelijk open voor pas-afgestudeerden. Veel ambitieuze jonge mensen kiezen voor een traineeship, simpelweg omdat ze niet weten dat ze ook onmiddellijk als zelfstandige aan de slag kunnen bij deze bedrijven. En dat tegen een veel eerlijker uurtarief. Ben jij ondernemend, sociaal en heb je een groot analytisch vermogen? Dan vertellen we graag meer over jouw mogelijkheden.

Helder en loyaal

Als je voor Loyal Interim aan de slag gaat gaan we op zoek naar opdrachten die optimaal aansluiten bij jouw ervaring en capaciteiten. Eerst voorzichtig ontdekken of het interimschap iets voor jou is? Dan kun je ook starten met een projectcontract. Wat je ook doet, wij zorgen ervoor dat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Zo raden we aan om je bij meerdere bureaus in te schrijven. We kunnen namelijk niet garanderen dat we op ieder moment een passende opdracht voor je hebben. Door een tweede of zelfs derde partij in te schakelen, creëer je meer continuïteit in je werkzaamheden. Zo haal je alles uit je interimschap. Bovendien hebben we loyaliteit hoog in het vaandel staan. Met onze transparante werkwijze hopen we dan ook een langdurige relatie met je op te bouwen!

Meer informatie?