Over ons

Loyal Interim bundelt de krachten van professionals. Dat doen we door interimmers te ontlasten in hun zoektocht naar opdrachten en door opdrachtgevers in contact te brengen met ervaren, deskundige en gemotiveerde (tijdelijke) medewerkers.

Gentleman

Bij Loyal Interim zien we onszelf graag als de gentleman van de interimwereld, die écht luistert naar wat interimmers willen. We spraken dan ook met veel succesvolle interimmers. Hun ervaringen, wensen en dromen vormen het uitgangspunt van onze aanpak. Het resultaat? We bieden optimale begeleiding en hanteren een oprecht en transparant verdienmodel. Niet wij, maar onze interimmers verdienen het geld. De fee die wij van hen ontvangen, staat in verhouding tot het werk dat wij verrichten. Dat maakt werken voor Loyal Interim erg geschikt voor bekwame, loyale en oprechte interimmers. En de interimmers die ons hebben geholpen om onze visie te bepalen? Dat zijn nu onze ambassadeurs geworden!

Benieuwd wat onze ambassadeurs over ons te zeggen hebben?
Neem dan contact op voor een kennismaking!  Ook kun je uiteraard iedereen een persoonlijk bericht sturen.

Ruud Robeerst

Loyal Interim is opgericht door Ruud Robeerst.

Ruud heeft jaren gewerkt als interimmer en doet dat nog steeds. Voorheen heeft hij bij één grote detacheerder gewerkt en bij één middelgrote. Ook heeft hij onder andere opdrachten vervuld bij ING en Rabobank. Bij beiden banken op zowel het hoofdkantoor als in de regio. En eveneens aan de particuliere kant als de zakelijke kant. Voor Ruud de stap maakte naar het ondernemerschap is Ruud in loondienst geweest bij ING als Sr. Kredietspecialist Grootzakelijk. In zijn tijd als interimmer miste Ruud een bureau met een op en top transparant en oprecht verdienmodel. Zo erg dat hij besloot deze zelf op te richten: Loyal Interim. Door het oprechte en transparante verdienmodel creëren wij vanzelf Loyale Interimmers, dat is de gedachte. 

Mail: ruud@loyalinterim.nl

Paul Lintzen

Paul heeft, na meer dan tien jaar in de uitzend- en detacheringsbranche bij USG Start People, en bijna 20 jaar bij Rabobank , besloten om zijn ervaring in deze sectoren in te zetten voor Loyal Interim. Binnen Rabobank heeft Paul meerdere change-, consultancy-, (project)management- en directierollen vervuld. Zowel bij Rabobank Nederland als bij lokale banken. In het particuliere-, private banking en zakelijke segment weet hij wat er van medewerkers gevraagd wordt.

Paul: "In mijn periode bij Rabobank heb ik veel te maken gehad met interim dienstverleners. Op een paar uitzonderingen na, was ik niet altijd tevreden over de dienstverlening. Transparatie naar de kandidaten over beloning, looptijd van de opdracht en inhoud van de werkzaamheden was niet altijd duidelijk. Hierdoor werd ik regelmatig geconfronteerd met teleurgestelde medewerkers die tussentijds de opdracht wilden beëindigen. Loyal Interim was hierop een uitzondering. Een verademing voor mij als "inhurende manager". Toen Ruud Robeerst met mij in gesprek ging over een mogelijke bijdrage van mijzelf aan het bedrijf, heb ik dan ook geen moment getwijfeld.

Paul gaat graag met opdrachtgevers in gesprek om zijn verhaal te delen en u de voordelen van Loyal Interim te laten ervaren.

Mail: paul.lintzen@loyalinterim.nl

Roëlle Bosma

Roëlle is momenteel student aan Tilburg University en studeert Liberal Arts and Sciences, met als major Law in Europe. Ze gaat starten als Junior Searcher op de afdeling Searching en hoopt hierin veel werkervaring op te doen en om samen met het bedrijf te groeien. Ook verwacht ze veel uitdaging te vinden in het juist benaderen en omgaan met zowel de kandidaten en opdrachtgevers en zo een band van vertrouwen op te bouwen. Ze weet dat deze taak goed bij haar zal passen doordat ze sociaal, betrouwbaar en enthousiast is. Dit weet ze goed over te brengen op andere mensen en daarom verwacht zij een aanwinst te zijn aan het team.

Cas Coelen

Als medewerker op onze afdeling Legal is Cas altijd op zoek naar dé oplossing voor ieder vraagstuk. Dankzij zijn sterke analytische vermogen en oplossingsgerichte karakter is iedere juridische kwestie bij hem in goede handen. En uiteraard heeft Cas als student Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg de juiste vakkennis om deze kwesties op de juiste manier te behandelen.

Mail: cas@loyalinterim.nl

Marjolein Elizabeth Karels

Marjolein vervult binnen Loyal Interim de rol searcher en van screener. Ze gaat enthousiast het gesprek aan met bedrijven en zoekt een passende oplossing voor recruitment vraagstukken. Voor elk vraagstuk vindt ze de passende oplossing, in de vorm van detachering, het ondersteunen bij opzetten van een traineeship of werving en selectie. Verder gebruikt ze haar ervaring bij bedrijven om de afdeling screening te ondersteunen. Daarbij wil ze de processen optimaal laten verlopen. Marjolein is gedreven en wil in haar werk graag resultaat zien.

Mail: marjolein@loyalinterim.nl

Vincent van Hamersveld

Vincent is op dit moment bezig met het afronden van zijn masters Marketing Management en Marketing Analytics. Verder heeft hij voordat hij kwam werken voor Loyal Interim ruim een jaar ervaring opgedaan als accountmanager. Deze ervaring probeert hij dan ook toe te passen binnen zijn werkzaamheden als matcher. Vincent is verder bezig met het verbeteren van de externe benadering, dit valt goed te combineren met zijn studie.

Mail: vincent@loyalinterim.nl

Pieter Jan Herings

Pieter Jan is werkzaam als Coördinator Matching binnen het team van Loyal Interim. Hij is voornamelijk bezig met de coördinatie van en tussen het Matchingsteam en het Searchingsteam samen met collega’s Jeroen. Pieter Jan werkt overzichtelijk en secuur, dit sluit goed aan bij zijn functie. Daarbij is hij een erg positief ingesteld persoon wat prettig is om mee samen te werken.

Mail: pieterjan@loyalinterim.nl

Inge Jelink

Met haar open en enthousiaste karakter past Inge perfect in ons team van finance. Inge doet de master Accounting aan de Universiteit van Tilburg en organiseert daarnaast het carrière evenement Tilburg Career Days. Bij Loyal Interim is zij vooral actief binnen het communiceren van de financiële afhandeling naar interimmers en opdrachtgevers. Met haar oplossingsgerichte en nauwkeurige instelling, in combinatie met haar sociale karakter, is zij de perfecte aanvulling voor Finance & Control.

Mail: inge@loyalinterim.nl

Madelon Keij 

Madelon is werkzaam als klantmanager en matcher bij Loyal Interim. Wat Madelon zo sterk maakt in haar werk, is dat ze écht luistert naar kandidaten en zo ontdekt wat zij echt willen en kunnen. En deze combinatie tussen een luisterend oor, bevlogenheid en analytisch vermogen maakt het verschil!  Bovendien is Madelon een doorzetter die zich overal volledig voor inzet, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Mail: madelon@loyalinterim.nl

Marleen Ligtenbarg

Marleen zit in haar laatste jaar van Personeelwetenschappen en kan de reeds opgedane kennis meteen in praktijk brengen als matcher. Ze is erg gedreven, enthousiast, doelgericht en doet daarom dan ook haar uiterste best de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever te maken. Naast haar functie als matcher is ze ook coordinator extern. Dit omvat onder andere het plannen van bijeenkomsten voor interimmers en managers.

Mail: marleen@loyalinterim.nl

Teun Luining

Teun is naast Niek onze 2e persoon van de afdeling Finance & Control. Door zijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg en betrokken karakter is hij zeker de juiste man op de juiste plaats! Daarnaast is Teun ook nog eens ontzettend ondernemend en gedreven. Dat maakt hem een echte aanwinst voor ons team. Teun is naast zijn werk bij F&C tevens captain binnen Loyal Interim. Dit komt mede door zijn ondernemende karakter en zijn hoge verantwoordelijkheidsgevoel.

Mail: teun@loyalinterim.nl

Mechteld Maathuis

Voor onze kandidaten de juiste opdracht vinden, dat is de uitdaging die Mechteld steeds weer met veel plezier aangaat. Als searcher begeleidt ze de kandidaat en opdrachtgever van a tot z in dit traject. Met haar sociale, ondernemende en doelgerichte instelling weet ze steeds weer de perfecte match te maken. Mechteld is een echte doorzetter en op en top gemotiveerd.

Mail: mechteld@loyalinterim.nl

Niek Minkels

Naast het coördineren van Screening is Niek ook werkzaam binnen de afdeling Finance & Control. Niek probeert met zijn werkzaamheden het screeningsproces soepel te laten verlopen en allerlei financiële vraagstukken te behandelen. Na een bachelor Bedrijfseconomie op de Universiteit van Tilburg volgt Niek een master International Management aan de Radboud Universiteit. Vol enthousiasme zet hij zich voor 100% in, waardoor hij een gewaardeerde kracht is binnen Loyal Interim.

Mail: niek@loyalinterim.nl

Roxanne Pelt

Roxanne is werkzaam op de afdeling searching. Zij initieert contacten met managers van bedrijven om te bekijken wat Loyal Interim voor hen kan betekenen. Met veel inzet en energie gaat zij op deze manier op zoek naar nieuwe opdrachten voor onze kandidaten. Roxanne rondde onlangs haar bachelor International Business Administration aan de Universiteit van Tilburg af en gaat nu een tweede bachelor Rechtsgeleerdheid volgen. Deze ambitie in combinatie met haar betrokkenheid maakt haar een goede aanwinst voor het team.

Mail: roxanne@loyalinterim.nl

Max Rempt

Vanuit zijn studie International Business Administration aan de Universiteit van Tilburg kijkt Max met een frisse blik naar de activiteiten bij Loyal Interim. Met zijn enthousiaste en hulpvaardige karakter past Max perfect binnen ons team! Max is degene die ons gehele Social Media plan uitstippelt.

Mail: max@loyalinterim.nl

Femke Reinders

Betrouwbaar, vriendelijk en sociaal; Femke is een matcher waarop je altijd kan vertrouwen. Zij studeert Personeel wetenschappen en heeft weliswaar een rustig karakter, maar wanneer zij voor je aan de slag gaat laat zij niet los voordat zij een geschikte opdracht heeft gevonden! Daarnaast doet ze ook klantmanagement.

Mail: femke@loyalinterim.nl

Jeroen Verhoeven

Jeroen coördineert samen met collega's Daan en Pieter Jan het matching proces. Door directe betrokkenheid en gestructureerde werkwijze weet Jeroen de matchers te ondersteunen en waar nodig te controleren en aan te sturen. Hierbij houdt hij rekening met de verwachtingen van zowel interne als externe betrokkenen.

Mail: jeroen@loyalinterim.nl

Meer informatie?