Opdrachtgevers

Loyal Interim heeft een uitgebreid netwerk met ervaren en deskundige professionals op het gebied van financiële dienstverlening, informatie en communicatie, legal, overheid, specialistische zakelijke dienstverlening, ICT en vele andere sectoren. Dankzij jarenlange ervaring als interim in onder andere de bancaire sector hebben we een stevige inhoudelijke basis in deze branches. We weten dan ook precies wat jij als opdrachtgever zoekt: een (tijdelijke) medewerker die beschikt over de juiste kwaliteiten, die bovendien goed in het team past én onmiddellijk aan de slag kan gaan. Wij vinden de juiste kandidaat. 

Expertise

Wij begeleiden je op basis van inhoudelijke kennis en kunde. En dat merk je, want onze begeleiding gaat verder dan het vinden van een kandidaat met de juiste expertise. Wij vinden namelijk dat je meer mag verwachten. Zo is het belangrijk dat je werknemer goed past bij de organisatie en niet veel tijd nodig heeft om ingewerkt te worden. Onze interimmers hebben dan ook ruime ervaring bij verschillende werkgevers, waardoor ze snel aan de slag kunnen en bovendien zeer waardevol zijn als klankbord voor het management.

Hoogwaardige match

Dankzij onze ervaring binnen deze sectoren hebben we voelsprieten ontwikkeld waarmee we goed aanvoelen wie het beste past op een bepaalde functie. Doordat we verder kijken dan het cv vergroten we de kans op een hoogwaardige match. We streven daarbij naar langdurige relaties en verwachten dit ook van onze kandidaten. Als opdrachtgever kun je dan ook rekenen op een loyale houding van ons én van onze interimmers. 

Meer informatie?