Kandidaten

Loyal Interim komt graag in contact met professionele interimmers die de ambitie hebben om als interimmer aan de slag te gaan. Ben jij een expert in jouw vakgebied en zet je jouw expertise graag in voor uitdagende opdrachtgevers? Verwacht je daarbij professioneel advies, deskundige ondersteuning en oprechte tarieven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Positief & Loyaal 

Wij zijn altijd op zoek naar kandidaten die willen uitblinken in hun vakgebied. Die veel plezier aan hun werk beleven en hun kennis en ervaring willen inzetten voor gevarieerde projecten. En die altijd bereid zijn om een extra stap te zetten voor hun opdrachtgevers. Kortom: positieve, loyale en ondernemende teamspelers die zich makkelijk aanpassen aan een nieuwe omgeving.

Kom kennismaken!

Wil jij aan de slag voor uitdagende opdrachtgevers? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt binnen zo spoedig mogelijk een reactie. Als je profiel aansluit bij Loyal Interim maken we graag een afspraak om je beter te leren kennen. We zijn benieuwd naar je kennis en ervaring, maar zeker ook naar je toekomstdromen. Als we een goed beeld van je hebben, gaan we op zoek naar een opdracht die helemaal aansluit bij je wensen. Zo helpen we je carrière een stap vooruit.

CV uploaden